Bridal makeup

Bridal makeup

Halloweeni esküvő? - Miért is ne?

2017. október 23. - esküvői sminkes

 halloweenkezdokep.jpg                                                                                                                                             Kép forrása: pinterest

 Hazánkban ugyan még nem, de külföldön nagy divatja van a tematikus esküvőknek.
Ha jobban belegondolunk nem is olyan rossz ötlet egy téma köré építeni a mennyegzőt! Főleg, ha az ifjú párnak közös hóbortja is akad! 

 Kicsit bizarr ugyan, de van akinek a Halloween áll a szívéhez közel! Egy biztos e jeles napon, melege senkinek nem lesz.  Némi humorral megfűszerezve és ügyelve a részletekre akár az év legjobb lagzijával büszkélkedhetünk  házigazdaként vagy lehetünk gazdagabbak vendégként. 

 Természetesen a boldog arának sem kell "Frankenstein" mennyegzőre készülnie. Számtalan megoldás van arra, hogy  legnagyobb pompájában jelenjen meg. 

 Sminkben is ügyelni kell arra, hogy a téma figyelembevétele mellett egy erős, de dekoratív sminkkel szépítsük (!!) a menyasszonyt és én mindenképp elengedném az ilyenkor szokásos halloweeni kliséket (mint pl. világosra "meszelt" arc, fekete "panda" szemek stb.)!
 Ellenben bátran nyúlnék a sötét lila, mélybordó vagy piros rúzshoz. A szemeket pedig  barna, burgundi színekkel  hangsúlyoznám vagy akár jól bevált tusvonallal. Itt az oly jól ismert és vitatott arckontúrt kicsit hangsúlyosabbá tehetjük!

 A smink milyenségét az esküvő témán belüli stílusához is igazítsuk!

 Egy elegánsabb stílusú esküvőnél mehet esetleg teljesen natúr / nude smink erőteljes kontúrral, nude szájjal vagy a tusvonal (burgundi színben is!), mélyítőben némi bordós, barnás árnyalattal, bordós szájjal. 


 Ha kicsit bohémabbak vagyunk, akkor bordós- barnás füstös szem, hangsúlyos szájjal akár. 

 Ezen túl számos variáció létezhet! Célom csupán a lehetőségek vázolása volt a teljesség igénye nélkül!

Ha megragadott a tematikus esküvő ötlete, ne habozz!! Inspirálódj, ötletelj, tervezz! Hidd el, megéri!! ;-D 

 

 

 

 

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://bridalmakeup.blog.hu/api/trackback/id/tr3113038758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása