Bridal makeup

Bridal makeup

2018-as menyasszonyi smink trendek a kifutókról!

2017. november 25. - esküvői sminkes


sminktrend.jpg

 Lassan itt az év vége. Ugyan a nagy esküvői hajrát a hátunk mögött tudhatjuk, azért még akadnak szép számmal, akik ezekben az utolsó hónapokban mondják ki a boldogító igent. 
  És míg egyesek életük legboldogabb napjára készülnek, addig mások a tervezgetés lázas izgalmát élik át.  Nem csoda, hisz nemrég értek véget a 2018-as trendeket felvonultató bemutatók. A ruhairányzatok mellett itt lehet megismerkedni a jövő évi esküvői smink trendekkel is!

 A vezető sminkesek igyekeztek kitenni magukért, hogy úgy emeljék ki a modellek szépségét, hogy a ruháról ne vonják el a figyelmet! Szinte minden tervezőnél a modellek sminkjeihez hozzátettek egy aprónak tűnő, de annál lényegesebb változtatást, mely csak tovább emelte az összhatást. 

"No makeup" makeup 

nomakeup.jpg

  A kifutók legalapvetőbb sminkje. Az örök klasszikus, mely a menyasszonyok körében is egyre népszerűbb, hisz azok természetes szépségeire fókuszál. Az arcon megjelenő fény egy friss hatást kölcsönöz viselőjének. Érdemes megfigyelni az ajkak felső ill. alsó ívének vonalánál  megjelenő fényt. Akármilyen hihetetlen, de ez az apróság is emelni tudja a makulátlan no makeup ünnepies hatását. Ennek a smink típusnak az időtállóságát jelzi, hogy az egész 2018-as évet "átöleli". 

Üde tavasz

rose_makeup.jpg

 Az előbbi frissességet tetőzi ez a rózsaszín - pasztell sárga szemsmink. A halvány rózsaszínes árnyalat megjelenik még az arccsonton és az ajkakon is. Az üde tavaszias színek mellett a fény az arcról már sokkal inkább a teljes szájra koncentrálódik. Ezzel adva a menyasszonynak egy friss, de ugyanakkor modern megjelenést. 

Csillogó szemzug

lelarose.jpg

 Ha volt már fénylő ajkunk, arccsontunk, akkor miért ne kaphatna ugyanilyen csillogást a szemhéjunk! Ahhoz, hogy kellően elegáns hatást érjünk el, ügyelni kell arra, hogy a fényes textúrát finoman vigyük fel a belső szemzugba ill. az alsó és felső pillasorba úgy, hogy hátrafelé finoman dolgozzuk el és a külső zugba már teljesen láthatatlan legyen! A romantikus hatást növelhetjük a kupidóba (felső ajak két dombocskája közötti szakasz) felvitt, finom fénnyel. 

Rózsaarany

rose_gold_makeup.jpg

 2018-ban nem csak a jegygyűrű trendek tekintetében kap nagyobb figyelmet a rózsaarany, hanem az esküvői sminkben is! Egy kék szemű menyasszonynál kifejezetten kiemelheti szemének fényét ez az árnyalat. Pláne, ha a szemzugot sárga arannyal (ennél valamivel finomabban tenném) ill. a pillatövet és pillákat erőteljesebb feketével hangsúlyozzuk!  A tökéletes összhatás érdekében az ajkakat csak finoman árnyaljuk! 

Minimál művészet

minimal_muveszet.jpg

 A tusvonal itthon is nagy népszerűségnek örvend a menyasszonyok körében. A new yorki fashion weeken szintén találkozhattunk vele. Azonban itt már kicsit újragondolták, modernizálták a sminkesek a "legyen valami kék a menyasszonyon" szokást és egy pasztell kékkel a tus külső farkincáját kiemelték, ami egy igazán fiatalos és "pimasz" hatást kelt. 

Füstös szemek

smokeyeyesmenya.jpg

 Barnás füstös szemek, ahol a szemhéjat szürkésbarna ill. mályva színnel hangsúlyozták.  A sötét szemkontúr  elhagyása egy sokkal kifinomultabb, lágyabb hatást kölcsönöz a menyasszonynak. 

Sötét ajkak

oszitrend.jpg

 Ősszel és télen igazán mutatós egy sötétebb árnyalat. Akár szemen, akár szájon. Úgy tűnik, hogy 2018 őszén a sötét ajkak fognak dominálni. A fényes bőr és a pillatőbe húzott fényes textúra kifejezetten ünnepivé teszi megjelenésünket. 

Hófehér tusvonal

fehertusmenya.jpg

 Már nem először jelenik meg a fehér tusvonal az esküvői smink trendek körében! Úgy látszik még 2018-ban is nagy népszerűségnek fog örvendeni! A felső vízvonalban (de csakis a felső vízvonalban!) egy kis feketével megtámogatva egészen igéző tekintetet varázsol! Egy téli esküvőnél kifejezetten ünnepi megjelenést kölcsönöz!

Cicaszem duplán

duplatus.jpg

 Ha már tusvonal, akkor duplázzuk! Legalábbis hatásában. A klasszikus tusvonalhoz, a mélyítő vonal kicsit határozottabb megerősítésével, olyan hatást érhetünk el, mintha a menyasszonynak dupla tusvonala lenne. Ezzel is ráerősítve a cica szemre. Ehhez a 20-as éveket idéző fejdíszhez egy igazán elegáns megoldás!

 A 2018-as év valamivel több lehetőséget ad a sminkek terén, mint az idei. Azonban ne feledjük, trendek jönnek-mennek és amennyiben nem érezzük magunkénak, akkor engedjük el őket és válasszunk olyan sminket, ami habitusunknak leginkább megfelel!
Egyetlen dolgot azért kiemelhetünk: külföldi menyasszonyi trendek között már jó ideje nem találkozunk a fekete szemceruzával. Ezt talán érdemes lehet nekünk is megszívlelni! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bridalmakeup.blog.hu/api/trackback/id/tr3713372371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása