Bridal makeup

Bridal makeup

Milyen sminkest válasszunk esküvőre?

2017. október 20. - esküvői sminkes

lanybucsusmink.jpg                                                                                                                                                                 Kép forrása: pinterest

  A sminkes szakma megjelenésével rendkívül megnyílt a világ a szépülni vágyók előtt, hisz már nem csak a kozmetikusnál lehetett alkalmi sminket kérni. 
 A világ ily módon történő kitárulkozása azonban a lehetőségek mellett meglepetéseket is tartogatott a kíváncsi tömegnek, melyek között akadtak - és akadnak mind a mai napig - elég kellemetlenek is. 

A napokban gondolkodtam azon, hogyha egy szóban kellene jellemeznem egy menyasszonynak, hogy milyen sminkest válasszon élete nagy napjára, akkor a következőt mondanám: megbízható.

 Jóllehet minden munkánál fontos ismérve egy sminkesnek a megbízhatóság, azonban úgy gondolom, hogy egy esküvő esetén ez hatványozottan igaz.

  • Megbízható, mert a legelőnyösebb sminket készíti el számodra minden tekintetben, legyen szó akár a színvilágról, akár a formáról.
  • Megbízható, mert az esküvő napján a megbeszélt helyen és időben jelenik meg. (Remélhetőleg inkább 5-15 perccel korábban!) 
  • De megbízható azért is, mert erre a napra a legjobb minőségű termékekkel, gondos előkészületekkel dolgozik, hogy az elkészült smink valóban egész napra kitartson.
  • Mindezt pedig rendszeresen fertőtlenített és ápolt ecsetekkel teszi bőröd és egészséged megóvása érdekében!


 Bizonyára sokakban megfordul a kérdés: És hogy honnan ismerhető fel egy megbízható sminkes? 
A kérdés önmagában jogos és nehezen megválasztható. Egyfelől hiszek a női megérzésben, másfelől fontos, hogy a sminkes megtalálására is szánj elegendő időt magadnak!
Itt arra gondolok elsősorban, hogy:

  • kérdezz körbe ismerettségi körben
  • nézd meg a referencia munkákat
  • nézd meg a véleményeket, értékeléseket
  • ha minden egyben van és döntöttél, akkor érdemes felhívni. sokszor már egy telefonbeszélgetés alkalmával is működésbe lép az a bizonyos női megérzés.

Egy biztos, ha megtaláltad azt a sminkest, akiben maximálisan megbízol, érdemes őt jól megjegyezni magadnak, hátha máskor is jól jön a segítsége! ;-D

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bridalmakeup.blog.hu/api/trackback/id/tr4113038384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása