Bridal makeup

Bridal makeup

A szép tekintetért!

2018. február 04. - esküvői sminkes

 szempillaliftingkezdokep.jpg                                Kép forrása: Pinterest

 Biztos mindenki ismeretségi körében akad legalább egy olyan nő, akinek mélyen ül a szeme vagy erős a szemöldök csontja, aminek köszönhetően a szeme szinte "elvész" az arcán. Ugyanez történik az idő múlásával, amikor a gravitációnak köszönhetően szemhéj elkezd lefelé "csúszni" és mintegy "ránehezedik" a szemünkre. 
Ilyen esetben is sokat jelent, ha a szempillát megemeljük, íveljük, megnyitva ezzel a tekintetet és a pillák áldásos takarásának hála optikailag tüntetjük el az előnytelen adottságokat, változásokat (természetesen a festési fortélyok mellett, egymást kiegészítve). 

rejtett_szem.jpg                          Kép forrása: pinterest

 A szépségipar számos megoldást kínál a szempillák tekintetében. Ragaszthatjuk tincsenként, soronként saját magunknak, kérhetjük szakembertől az építés lehetőségét, így nem kell naponta bajlódni a ragasztgatással. 
  Jómagam, az idő múlásának ellenére is tartom azt a nézetemet, hogy sokszor nem a pillák hosszával van a gond, hanem azok állásával, ívével. Ezt látom nap nap után minden egyes modellemnél. A saját pillák göndörítésére is jó pár lehetőség közül választhatunk
 Menyasszonyok esetén kifejezetten törekszem a természetességre. Én ezt a vonalat képviselem.
Ugyanakkor azt sem tagadom, hogy szeretem az újat kipróbálni, tesztelni. Szeretek kísérletezni! Így történt, hogy bejelentkeztem egy szempilla lifting tanfolyamra. 
szempilla_liftingbaalbek.jpg                                                      Kép forrása: baalbek studio

    Az eljárás lényege, hogy a modell saját pillájának adunk egy tartós ívet. Ez az ív pedig megnyitja a szemet és ezáltal egy nagyon szép tekintetet  varázsol. 
 Folyamatában pedig: a megfelelő előkészületeket követően (a pillák letisztítása, zsírmentesítése, alsó pillák leragasztása stb.) kiválasztjuk a pilla hosszának megfelelő szilikon padot. Erre emeljük rá és rögzítjük a pillákat. A göndörítő zselét a már fixált pillákra kenjük és pilla erősségétől függően 8-10 percig hagyjuk rajta. Végül fixáljuk és hidratálóval, keratinos ápolóval zárjuk a kezelést. Lehetőség van a folyamat közben a pillák megfestésére is, hogy a hatás még drámaibb legyen. 

szempilla_liftingkati.jpg                            Kép forrása: saját munkám fotói, melyet a tanfolyamon készítettem

 Modellem pillája elég erős szálú, makacs pilla volt. Jól meg kellett dolgozni érte, hogy a szilikonra felfektessem. A montázs jobb alsó sarkában a kiindulási állapot látható (itt még nem volt felkapcsolva a kozmetikai kezelő lámpa). A bal alsó sarokban a kezelést követő állapot, ugyanabban a szemállásban már lámpával megvilágítva.  Az alsó pillák leragasztásához kollagénes alátétet használtam. Úgy érzem ott is szép eredmények születtek! 

A modellemtől este kapott üzenet pedig önmagáért beszél: 

"Köszönöm még egyszer a szépséges pillákat! Tényleg nagyon szép. Azt hiszem, most egy időre elfelejtem a tusvonalat, most ez így nagyon tetszik! � "

 Összegezve a tapasztalataimat: az eljárás hatása engem meggyőzött. Tartósságra 6-8 hetet ígérnek (erről nyilatkozni még nem tudok). Jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon a göndörítő zselé mennyiben károsítja a szempillákat. Erre vonatkozóan szintén még korai lenne nyilatkozni. Ugyan több helyen olvastam,hogy nem károsít ennek ellenére nekem vannak fenntartásaim. De itt is mint minden másban, a mértékletesség nagyon sokat számít! Én biztos fogom ajánlani  és elkészíteni menyasszonyaimnak esküvő előtt vagy egy fontosabb eseményre, bálra vagy egy olyan alkalomhoz, ahol nagyon ki akarunk tenni magunkért. Hisz MEGÉRDEMELJÜK! 
liftingblogvege.jpg

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bridalmakeup.blog.hu/api/trackback/id/tr9313632186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása