Bridal makeup

Bridal makeup

Celeb esküvők celeb sminkjei!

2017. november 30. - esküvői sminkes

voguebride2.jpg

  Minek is tagadni, rengeteg nő, asszony, lány, olykor- olykor férfi is kíváncsi mind a magyar, mind pedig a külföldi celebritás életére. Az ott látottak sokszor még nagyobb hatással vannak ránk, döntéseinkre, mint bármi más. Megfigyelték például, hogy Kate Middleton egyes hivatalos megjelenésekor viselt ruhák iránti kereslet ugrásszerűen megnő. 
 Sminkesként nem egyszer hallgatom, hogy egy Kim Kardashian sminket szeretnék és még sorolhatnám a neveket. Akár tetszik, akár nem az ő döntéseik, választásaik sokszor meghatározóak a saját lépéseink, döntéseink során! 
 Amit még szívesen veszünk górcső alá az a celebek esküvője! Ruha, haj, smink! Mindenre kíváncsiak vagyunk! Most csokorba gyűjtöttem egy-két esküvőt, amelynek nagy figyelmet szenteltünk! 

Ha már Kate Middleton-t említettem az elején, akkor talán kezdjük is vele és a Királyi választással! 

 Gondoltad volna, hogy Kate Middleton nem kérte profi sminkes segítségét az esküvője napján?
A Daily Mail írása szerint Kate Middleton indokként jelölte meg, hogy " ő ismeri legjobban a saját arcát és nem gondolja, hogy egy szakmabeli jobb munkát tudna végezni nála" . 
Egyes hírek szerint azonban az esküvő előtt vett pár magán leckét Bobby Brown egyik londoni székhelyű sminkesétől, Arabella Prestontól. Az esküvő napján pedig, szintén BB sminkese, Hannah Martin nyújtott asszisztenciát a hercegnőnek. Kate egy nagyon finom füstös szemet (fekete kontúrral) készített magának, halvány rózsaszín pírral az arcán és egy nagyon természetes, rózsaszín árnyalatú szájfénnyel a száján. Bobby Brown az esküvőt követően nyilatkozott, melyben az állt, hogy " Kate pompásan nézett ki az esküvőjén! Semmit nem változtattam volna a sminkjén! Nagyon szép, üde és ami a legfontosabb boldog menyasszony volt!"

celebeskuvoismink_kate_midelton2.jpg

 A rajongóknak pedig közreadtak egy face chartot, melyben a termékekre vonatkozóan is tettek ajánlást, ha valaki Kate sminkjéhez hasonló sminket szeretett volna magának!

katemiddletonfacechart.jpg

 Annabella Preston közkinccsé tette Kate makulátlan bőrének titkát is! Hisz nincs szép smink, szép bőr nélkül! A titok pedig nem más, mint a frottír törülköző. Véleménye szerint ugyanis ez az arcápolás kulcsa. Az arcot először egy tisztító olajjal, majd meleg vízzel benedvesített törülközővel törli át. 

katemiddletonolaj.jpgKép forrása: thecut.com  

Érdekesség: Miután szárnyra kelt a hír, hogy a hercegnő csipkebogyó olajat kedveli bőre tisztításához, közel 20 másodpercenkét adtak el egy üveggel a tisztító olajból! 

Kim Kardashian

  A kontúrozás koronázatlan királynőjének sminkjét a már oly jól ismert, Mario Dedivanovic készítette, aki egy reggeli adásban mesélte el, hogy a makulátlan Kim féle kontúrozást hogyan kell alapozóval elkészíteni. Véleménye szerint ugyanis a kontúr egy gyönyörű keretet ad az arcnak. Ennek szellemében bronzosítót tesz a hajtő, a járomcsont valamint az áll vonalára. Így érve el, hogy az arc keskenyebbnek lássék ill. ezzel csempész némi meleg tónust is rá. A hangsúlyt pedig az alapos eldolgozásra helyezi! A szemhéjra finom barnás füstös szemet készített, egy fekete, rövid tusvonallal és egy nagyon finom, alig észrevehető alsó kontúrral. Sminkjét pedig a szájára felvitt nude árnyalattal fejezte be. 

kimkardashianmakeup.jpg

Madonna

Két esküvője volt. Egyik 1985-ben köttetett Sean Pennel, a másik 2002-ben Guy Ritchievel.
Sminkesre vonatkozó információt nem igazán találtam. A 85-ben köttetettnél bennem megfér a gondolat, hogy maga sminkelte saját magát, hisz eléggé szabadelvű és lázadó volt. Ruháján is bordó virágok futottak keresztben, miközben abban az időben jellemzően hófehér esküvői ruhák voltak a népszerűek. 
A 2. házasságára vonatkozóan csak feltételezésem van, hogy mivel 2014-ig Gina Brook volt Madonna sminkese több turnéján,  így elképzelhető, hogy ő készíthette az esküvői sminkjét is. 
Ha megnézzük a képeket mindkettőn elég visszafogott és nagyon hasonló sminkben van. Natúr színek, erőteljesebb alsó kontúr és spirál, spirál, spirál.

madonnaeskuvo.jpg

celebeskuvoismink_madonna.jpg

Gwen Stefani

 Fényes bőr, tusvonal, vörös ajkak és csillogó szemöldökcsont! Ahogy már megszoktuk tőle! Nagyon elegáns smink egy esküvőre. A vörös rúzs a tusvonallal egy nagyon határozott egyéniséget takar. Ez az a kombináció, amit viselni tudni kell. Az ő esetében még az sem zavaró, hogy a piros rúzshoz egy erőteljes rózsaszín átmenetes ruhát választott. A ruha jelenleg egy kiállításon látható, más celeb esküvői ruhájának kíséretében. 

 celebeskuvoismink_gwen_stefani.jpg

 

 Dita von Tees

 Esküvőjén ikonikussá vált sminkjében tündökölt. Vagyis: tusvonal, piros rúzs, hófehér, porcelán bőr, melyet kiemel Vivienne Westwood által tervezett, irizáló lila színű ruhája. Az összhatás pedig egészen drámai. 

dittavontees.jpg

Victoria Bechkham 

 1999-ben kötött házasságot a jól ismert futballistával, David Bekchammel. Sminkje no makeup smink. Némi szájfénnyel és kicsit pilla tapasztó szempilla spirállal, melyet az alsó és felső pillákon is bátran használt! 

celebeskuvoismink_victoriabeckham.jpg

 

 Ahogy láthatjuk a celebeknél a natúr smink dívik főként. Itt sorolhattuk volna fel még Kate Mosst, Nicole Kidmant, Angelina Joliet is! Leszámítva azokat, akiknek a sminkjük a védjegyükké vált. Én nagyon szeretem a natúr, egyszerű sminkeket, hisz a legszebb arcát mutatják egy menyasszonynak! De természetesen mindig a "megrendelő" számít! 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bridalmakeup.blog.hu/api/trackback/id/tr4413401805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása