Bridal makeup

Bridal makeup

Metamorfózis

2017. november 05. - esküvői sminkes

h_werk_ff_08.jpg

  Egy fiatal lány, két elképzelés és egy fotózás! 
  Egy játék szerencsés nyertese volt Helga. A nyereménye pedig nem más volt, mint egy menyasszonyi átváltoztatás. Épp az esküvője előtt állt, így pont kapóra jött a nyeremény, hisz sok mindent megtudhatott magáról. Mi áll jól neki, mit kell kerülnie. 

helgablogfoto.jpg

 Az első szettje egy sellő fazonú ruha volt, mellyel gyerekkori álmát szerette volna "életre kelteni".
 Ehhez a ruhához a hangsúlyt inkább a szájra helyeztem. Helga megjelenését számomra egy tusvonal és egy erősebb rúzs tette királynőivé, ami egy esküvőnél úgy gondolom elengedhetetlen. 

 A második szettje egy A vonalú ruha volt, mely az egész lánynak egy nagyon szép lágyságot, kislányos bájt adott és egyúttal megtörte a  sellő fazon adta "élt".
 A hangsúlyt a szájáról a szemére helyeztem. Zöld szemét a lila tökéletesen kiemelte, szájára a fejdíszével harmonizáló szín került, amit egy kis szájfénnyel tetéztem, hogy optikailag egy picit nagyítsam és báját emeljem.


 Egy lány, két különböző stílus! És még mennyi lehetett volna! Szeretem, amikor a menyasszony elenged minden elképzelést és másokra bízza magát! Akkor születnek az igazi csodák! Sokszor egészen meglepőek!
Ne habozzatok! Kísérletezzetek! Legyetek kíváncsiak! Ki tudja, lehet egy olyan végeredményt kapsz, amire Te nem gondoltál volna! ;-D

 helgaelotteutana.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bridalmakeup.blog.hu/api/trackback/id/tr5413187130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása