Bridal makeup

Bridal makeup

Örömanyáinknak is!

2017. november 27. - esküvői sminkes

oromanyasminkborito.jpg

 Menyasszonyként az előkészületekre nagy gondot fordítunk! Több ruhaszalont végigjárunk, hogy megtaláljuk a tökéletes darabot! Próbahajat, próbasminket kérünk, hogy ne bízzunk semmit a véletlenre és minden a legtökéletesebb legyen.  
 A menyasszony mellett az édesanyáknak is kijár némi ragyogás. Hisz az ifjú pár mellett az örömszülők is az esemény középpontjába kerülnek és minden szem rájuk (is) szegeződik! 
 Egy visszafogott smink  sokat tud segíteni, hogy frissek és fiatalosak legyünk. És valljuk be, nem is lennénk igazán nők, ha nem örülnénk annak, hogy a gyermekünk Nagy Napján mi is ismét a "régi fényünkön" csilloghatunk!

Természetesen habitusunk, szokásaink határozzák meg, hogy ezt a fényt mennyire szeretnénk hangsúlyozni! 
Van, aki a kevesebb több alapon, egy szolid, visszafogott sminkben érzi jól magát!  

oromanyasmink.jpgKép forrása: Pinterest 

lisa_eldridge3.jpg                   Fotó: Pinterest / Lisa Eldridge munkája

 A picit bátrabb édesanyák kérhetnek akár hangsúlyosabb szemet is, anélkül, hogy nagyon kirívóak lennének az esküvőn. 


 oromaynasmink.jpg                 Kép forrása: Pinterest 

oromaynasmink5.jpg                 Kép forrása: pinterest 

Egy erőteljesebb rúzs is igazán impozáns lehet! Anélkül, hogy elvonnánk a figyelmet a menyasszonyról! oromanyasmink1.jpg                                                    Kép forrása: Pinterest 

erzsebet.jpgKép forrása: emirates247.com

 Akár hihető, akár nem, de rengeteg édesanya van, aki ilyenkor is elutasítja, hogy szakember kezei között szépüljön és a menyasszonyok "vért izzadnak", mire ráveszik őket egy ilyen vállalkozásra. Az ő esetükben érdemes lehet azzal érvelni, hogy Erzsébet királynőnek minden nap makulátlanul kell megjelennie. Talán máris másképp fogja látni a saját helyzetét! :-D 

 


 
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bridalmakeup.blog.hu/api/trackback/id/tr9413389141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása