Bridal makeup

Bridal makeup

2019 Pantone - Living coral az esküvő jegyében!

2019. január 19. - esküvői sminkes

livingcoral.jpg              Kép forrása: Pinterest

   Pantone minden évben meghatározza az adott év divatszínét. 2019-ben ez a szín pedig nem más, mint a korall. 
Tudtad, hogy a korall a boldog szerelem színe és hogy  a perzsák szívesen szőtték ezt a színt szőnyegeikbe, mert úgy tartották, hogy szerencsét és boldogságot hoz?
Tavasszal, nyáron az esküvő színeként is tud dominálni. Ám ne álljunk meg szimplán a kiegészítők, koszorúslány ruhák, a dekorációk vagy a férfi nyakkendők "asztalánál"! Bár tény és való, hogy üde színfoltja lehet így is a Nagy Napnak!

 Képek forrása: pinterest

      Érdemes elgondolkodni azon, hogy esetleg korall sminket kérjünk erre a jeles alkalomra! Nem kell tőle megijedni! Nagyon sokrétűen lehet felhasználni ezt a színt! Tehetjük a szemhéjra önmagában, vagy akár egy sötétebb színnel (pl. barna ) összesatírozva, de igazán extravagáns egy korall ajak is. Pláne, ha nem a szolidabb, hanem az erőteljesebb változatát választjuk! 

              A korall színnel is lehetünk ártatlan angyalok, de akár szívdöglesztő dívák is! Legyünk bátrak! Legyünk színesek! Korallra fel! 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bridalmakeup.blog.hu/api/trackback/id/tr214571502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása